Visitas

dijous, 8 de maig del 2014

SI TERESA DE JESÚS VOLVIERA HOY, EL MUSICAL

Editorial Monte Carmelo i la llibreria Claret de Barcelona ens van convidar al maig del 2013 a la presentació del llibre de M. Victòria Molins  "Si Teresa de Jesús volviera hoy", més tard també el va presentar al col·legi de Ganduxer. 
El llibre s'ha adaptat per fer un musical amb el mateix títol. M. Victòria Molins és també l'autora del llibret. Per fer- lo possible i poder contribuir al seu finançament s'utilitzarà la via del crowdfundig (finançament col·lectiu).En aquest cas el projecte el podem trobar a LÁNZANOS.
La primera part del llibre és la que serveix d'inspiració al musical : una suposada visita de Santa Teresa a la Barcelona dels nostres dies.

Amb motiu de la celebració del V Centenari del naixement de Santa Teresa que tindrà lloc el proper any 2015 la Família Teresiana d'Enric d'Ossó vol contribuir a la posada en escena d'aquest musical amb l'objectiu d'apropar a tots/es la figura de la nostra santa universal.

L'objectiu d'aquesta primera fase del projecte és aconseguir el finançament necessari per composar i gravar les 10 cançons del musical. Després es produirà i distribuirà un CD.
El musical es posarà en escena en el marc de les activitats programades per la celebració del V Centenari del naixement de Santa Teresa.
Ja ha aconseguit el 100 vots necessaris per portar-lo endavant. Encara el projecte està a "La caja" ( en espera d'obrir-se per poder fer les aportacions econòmiques). Us avisarem quan comenci l'etapa de finançament. 

El teu granet de sorra pot fer possible aquest projecte. 
Esperem la teva col·laboració com a mecenes!
Coneix a l'autora del llibre i el llibret, M. Victòria Molins,  en el següent vídeo d'una de les presentacions que va fer l'any 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada